Vakantie achter de rug.

'Heb je nog nieuwe ideeën opgedaan tijdens je vakantie?' vroeg mijn vriendin nadat we 1.225 km hadden gefietst door het Franse land. 'Eigenlijk niet': zei ik.
Ik was heerlijk ontspannen vertrokken, het werk was klaar.. Mijn klanten hadden de foto's van de laatste opdrachten in goede orde ontvangen. Kortom, alle reden om met een goed gevoel op de fiets te springen. 
Ja, en toen fietsen. Geen kinderachtige afstand. En dat is nou precies waarom ik niet aan nieuwe  ideeën heb gedacht. Dat fietsen heeft me behoorlijk in beslag genomen. Feitelijk ben ik 17 dagen bezig geweest met: fietsen, bijtijds inkopen doen, tentje opzetten, eten koken, beetje lezen, slapen, ontbijten, tentje afbreken, alles inpakken.......en dan weer.......fietsen. De zon, regen, wind en zadelpijn trotserend.
Ik kan niet anders zeggen dat dat eigenlijk wel heel lekker was. Gewoon bijna drie weken nergens aan denken, alles loslaten en onderwijl een fysieke inspanning leveren, om er weer een jaar stevig tegen aan te gaan, mooie dingen maken en bedenken.

Ik ging wel weg met een goed voornemen. En dat heb ik nu gerealiseerd, een nieuwe website en de lancering daarvan. Ik zou zeggen, scroll door de pagina's, wellicht herken je een foto of bekijk het werk dat ik voor anderen maak.

Zo af en toe zal ik me in dit blog tot je wenden. Gewoon om te laten zien wat een mooi vak ik heb, wat ik zoal doe voor mijn diverse klanten, als inspiratie.

Ik wens dat je net zo ontspannen terug van vakantie komt en met even zoveel enthousiasme weer aan de slag gaat.

Herman Zonderland