27ef868543abf9c4e16439c1aeb8f0bd.jpg

Herman Zonderland Fotografie 
Kloosterkade 155
2628 HZ  Delft
+31 6 51107536
foto@zonderland.nl
twitter.com/hzfd
facebook.com/hzfdzh
Skype 

 

 

Fotografie is spelen met licht, het componeren van een beeld, omgaan met techniek. Fotografie is reizen, op bijzondere plekken komen, veel mensen ontmoeten. Fotografie is communiceren. Fotografie is prachtig.

Laten zien hoe het is. Het klinkt simpel en toch is dat waar ik als fotograaf naar streef. Voor mij betekent ‘laten zien hoe het is’: respect voor de mensen en situaties die ik vastleg en interesse in het verhaal achter de opdracht. Het betekent ook dat techniek en beeldcompositie er zijn om dat verhaal te ondersteunen. Nooit als doel in zich.

Mijn Fotografie
Ter illustraties van uw bedrijfspublicaties, een persfoto van een directielid, journalistieke foto’s en reportages, het (sociaal)jaarverslag, de groepsfoto van de medewerkers, of het smoelenboek van uw organisatie. Voor mij zijn het even zo vele opdrachten om te laten zien hoe het is.
Ik lever van pasfoto’s voor het smoelenboek tot billboard blow ups. Mijn digitale bestanden zijn direct geschikt voor hoogwaardig drukwerk. Ik beschik over een eigen studio.

Mijn achtergrond
Ik ben afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag als Fotografisch Vormgever, met als specialisatie Sociaal Documentaire fotografie.

Sindsdien fotografeer ik voor overheden, het bedrijfsleven en uiteenlopende organisaties.

Studio Herman Zonderland

Studio Herman Zonderland